ADEC Electro

Kiezen voor ADEC
Electro en verwarming

Een woning bouwen of renoveren is een complexe aangelegenheid. Door de striktere milieuregels wordt het steeds moeilijker om als particuliere bouwheer te weten hoe u alles moet aanpakken. Bij algemene elektriciteitswerken, de installatie van centrale verwarming en verlichting komen veel aspecten kijken. Adec Electro is op de hoogte van de laatste nieuwe trends en maakt u wegwijs. Wij zijn uw onafhankelijke installateur van technieken in renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen en zijn gespecialiseerd in totaalprojecten.

Vakkennis en kwalitatieve service

Onze grootste troef? Wij ontzorgen u van a tot z. Geen tussenpersonen maar twee gezichten bij wie  u steeds bij terecht kunt met al uw vragen over energie, verwarming, verlichting en elektriciteit. Bij ons weet u meteen wat u te wachten staat en wat het u uiteindelijk zal kosten.

Van specifieke opdrachten tot volledige totaalprojecten: geen uitdaging gaan we uit de weg. En we doen er alles aan om elk project binnen de vooropgestelde termijn op te leveren. Ook voor het onderhoud van een toestel kan u bij ons aankloppen en zorgen we op korte termijn voor een doeltreffende oplossing. 

Met Adec Electro haalt u expertise, kwaliteit en vakmanschap in huis. Contacteer ons vrijblijvend en dan komen met plezier bij u langs.