ADEC Electro
terug naar overzicht

Elektriciteitswerken

Adec Electro uit Oudenburg is een gereputeerde aannemer in algemene elektriciteitswerken. Elk project, zowel nieuwbouw als renovatie, werken we af tot in de puntjes, van a tot z. Tijdens de voorbereiding worden de plannen uitgetekend, op maat van uw wensen. We zoeken naar geschikte materialen die ervoor zorgen dat elke installatie perfect geïntegreerd wordt in uw woning.

Is uw huidig keuringsattest ouder dan 25 jaar? Of werden er wijzigingen en uitbreidingen aan het netwerk uitgevoerd? Adec Electro begeleidt u voor, tijdens en na de elektrische keuring.

Domotica

Domotica verhoogt het leef- en wooncomfort en is ook op ecologisch vlak een interessante investering. De mogelijkheden zijn quasi oneindig. Niet elke domoticasysteem is echter even performant. Als onafhankelijk installateur helpt Adec Electro uit Oudenburg u het juiste systeem te kiezen, op basis van uw gewoontes en verwachtingen. We houden ook rekening met uw toekomstig verbruik, zodat het systeem toekomstbestendig is.

Is domotica iets voor u? Heeft u advies nodig? Neem contact op.

Verlichting

Smaakvolle verlichting schept sfeer in uw huis. Alleen is de installatie en plaatsing er niet eenvoudiger op geworden. U heeft oneindig veel keuzemogelijkheden. Elke ruimte is ook anders. Adec Electro uit Oudenburg zoekt samen met u naar het beste resultaat voor uw woning. Als verlichtingsadviseur staan wij u bij en letten we op duurzaamheid, prijs en kwaliteit. Wij voorzien alle elektriciteitswerken , inclusief het plaatsen van de lichtpunten, schakelaren en armaturen. Alle details worden op een professionele manier uitgewerkt.

Heel wat klanten kozen voor Adec Electro. Bekijk onze referenties.

Zonnepanelen

Is uw energiefactuur te hoog? Zoekt u een duurzame en ecologische manier om daar iets aan te doen? Dan zijn zonnepanelen nog steeds een goede oplossing en een slimme investering. Door uw eigen energie te produceren, kan u uw elektriciteitsfactuur verlagen. Adec Electro uit Oudenburg staat u met deskundig advies bij hoeveel en welke zonnepanelen er voor u woning het beste geschikt zijn.

Wil u een slimme en duurzame investering doen? Neem met ons contact op.

Onderhoud & herstellingen

Heeft u een probleem met uw elektrische installatie? Adec Electro doet er alles aan om in de regio Noord-West-Vlaanderen zo snel mogelijk ter plekke te staan en het euvel doeltreffend op te lossen. Wij geven u dan meteen ook enkele tips mee hoe u in de toekomst technische defecten kunt verhelpen.

Een probleem met uw elektriciteitsinstallatie?