ADEC Electro
terug naar overzicht

Centrale verwarming

Uw verwarmingsketel vernieuwen? Of naar aanleiding van een verbouwing uw centrale verwarming energiezuiniger maken? Adec Electro uit Oudenburg staat u bij en helpt u de juiste keuze te maken. Wij plaatsen uw verwarmingsinstallatie met de grootste zorg.

We werken voornamelijk met toestellen van het merk Vaillant en Viessmann. Zo zijn we zeker van de kwaliteit. Tijdens de installatie houden we rekening met de inrichting van uw woning en leggen we alles haarfijn uit zodat u meteen op weg kunt.

Onze persoonlijke service stopt niet na de installatie. U kunt blijven rekenen op onze uitstekende dienst-na-verkoop. Zo staan wij in voor het wettelijke onderhoud en stellen wij ook de nodige certificaten op voor boilers en centrale verwarmingssystemen. Dienstverlening en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

Al aan vloerverwarming of een warmtepomp gedacht?

Vloerverwarming heeft veel voordelen. Ze is niet zichtbaar en de temperatuur verspreidt zich geleidelijk aan in alle leefruimtes. We installeren vloerverwarming voornamelijk in combinatie met een condensatieketel of een warmtepomp.

Door de stijging van de brandstofprijzen en de klimaatuitdagingen   is verwarmen met een warmtepomp een uitstekende keuze. Het is een ecologische keuze en het zal ook uw energiefactuur aanzienlijk doen dalen.

Voor we van start gaan, komen we graag bij u langs voor een grondige analyse zodat we samen tot de beste oplossing komen. We tekenen een volledige installatie uit en doen u een vrijblijvend voorstel tegen een interessante prijs.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.