zonnepanelen, zonneboiler, zonnecollector, energie sparen
zonnepanelen, zonneboiler, zonnecollector, energie sparen
zonneboiler, zonnecollector, warm water, westkerke, oudenburg, jabbeke eernegem
groene energie, energie sparen, energie besparen, led verlichting, spaarlampen

Nieuws

U bent hier

Beste wensen voor 2016

adec electro wenst u prettige feestdagen

 

 

 

We wensen voor 2016

12 maanden vreugde

52 weken plezier

365 dagen succes

8760 uren gezondheid

Een gelukkig nieuw jaar!

Vanhooren Kurt & Vandewalle Melissa

Zonneboiler

Zonnecollector en zonneboiler plaatsen bespaart u geld en energie.

Adec electro is uw erkende installateur voor uw zonneboiler

Profiteer nu van uw premie twv. 550 € per m² collectoroppervlakte, met een maximum van 4.125 €.Zonnewarmte voelen en beleven.Met een zonneboiler van Adec electro kiest u voor duurzaamheid en geluk.U neemt een warme douche of bad zonder rekening te houden met uw verbruik van fossiele brandstoffen.Door het innovatieve gebruik van vacuümbuizen, levert uw installatie een hoger rendement dan reguliere zonneboilers.Daarnaast zijn onze systemen in te passen in elk reeds bestaand systeem, waardoor u niets hoeft te vervangen.Ons systeem kan als ondersteuning van uw huidige CV-installatie worden ingezet, maar is ook te gebruiken in combinatiemet andere duurzame energiebronnen.

Een zonneboiler is meer dan alleen een ecologisch verantwoorde oplossing voor uw warm water en vloerverwarming, u kunt ook elektriciteit besparen met een zonneboiler door het warm water uit de boiler voor de wasmachine en vaatwas te gebruiken. Dit is dus uw dubbel voordeel.

U kunt het systeem gebruiken voor comfortabele vloerverwarming, alsook voor het verwarmen van uw zwembad.Adec electro levert unieke systemen, waarmee u niet alleen warm water maakt, maar ook uw zwembad comfortabel kunt verwarmen.